top of page


Сироварня, навчальний центр та виробництво обладнання: як працює сумський «O’bereg»
Сумська сироварня «O’bereg» працює з 2017 ро ку, але виготовляти обладнання для переробки молока почали майже 10 років тому. Наразі на...
Анна Єкименко-Поліщук
21 груд. 2023 р.


Лише м’ясо та спеції: в Ужгороді виготовляють поживні снеки
Олександр Пацкан з Ужгорода відкрив виробництво чипсів з м’яса «Крафтяр» рік тому, вже під час повномасштабного вторгнення. Підприємець...
Анна Єкименко-Поліщук
11 груд. 2023 р.


Без шкоди для людей, природи та тварин: на Дніпропетровщині вирощують органічний амарант
Компанія «АХІМСА» з Дніпропетровщини виготовляє органічну крупу, олію та пластівці з амаранту. Вироби з цієї злакової культури не часто...
Анна Єкименко-Поліщук
11 груд. 2023 р.
bottom of page
